Kleine geschenken

Een persoonlijk cadeau hoeft niet persé een duur cadeau te zijn; het is niet duurder om iets in de gewenste kleuren te maken. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan sfeerlichtjes passend bij een specifiek interieur. Een kussen met dessin. Of iemands lievelingsbloem voor op het bureau.

Neem even contact met me op, dan vinden we iets passends.

krista@wonderwol.com

poppy's, klaprozen en papavers<br>
solitaire staand op een stevige kluit
poppy's, klaprozen en papavers
solitaire staand op een stevige kluit
Klavertje 4
kleine presse-papier
Een groot hart voor de cardioloog
Een groot hart voor de cardioloog

Relatiegeschenken

Een bijzonder afscheidscadeau, een huwelijksgeschenk, iets persoonlijks voor een jubileum of juist gepersonifieerde items die als relatiegeschenk bedoeld zijn.

Onder 'werk' zijn voorbeelden te vinden,  u kunt op Etsy voor inspiratie en een idee van de prijzen.

Maatwerk

De mogelijkheden van vilt lenen zich uitstekend voor maatwerk.
Ik kan langskomen met kleurenstalen om te zien wat het best bij uw interieur zou passen. Of u komt bij mij om te zien en vooral te voelen wat er mogelijk is met vilt. Alles per mail uitwisselen mag natuurlijk ook.

Onder 'werk' zijn voorbeelden te vinden.

customized footstool
customized footstool
dromenvanger

Workshops

 

Dromenvangers maken, in een verwarmde accommodatie, midden in het bos...even uit de werkelijkheid stappen. Een workshop van een dag, inclusief lunch,  om uiteindelijk met je eigen creatie naar huis te gaan. De maat en het materiaal kies je zelf, zodat het een heel persoonlijk werkstuk wordt. Mooi voor een teambuilding-dag of lekker voor jezelf. De kosten bedragen € 98 p.p. Groepen krijgen 10% korting.                    A

De lokatie is Buitenplaats Beekhuizen Bovenallee 1, Velp                            Aanmelden kan per mail of telefoon

06-49600998

 

Ik kan ook op locatie komen met de benodigdheden als u een workshop thuis zou willen  organiseren. In een dagdeel is de vilt-techniek aan te leren door een klein werkstuk te maken zoals een boekomslag of een schilderijtje. Bedenk dat het tafeloppervlak vaak bepaalt met hoeveel personen dit kan. De kosten hiervoor zijn dan 45 euro per persoon op basis van 3,5 uur,  mijn reiskosten niet meegerekend.

 

Afspraken maak ik liefst per mail
krista@wonderwol.com